Vrijwilligers


Activiteiten vrijwilligers


Wij zijn actief bij Speeltuin de Watergeus en bestaan uit een groep van 25 vrijwilligers. Wij organiseren activiteiten voor jong en oud. Deze bestaan uit een zomer programma, een Halloween spookavond, een sinterklaasfeest, een kerstdiner en bingomiddagen. Bij het zomerprogramma hebben we lucht en springkussens, een stormbaan, een speurtocht, een playbackshow, dance pods, een voetbal activiteit en als afsluiting van de vakantie een eindfeest!


Reguliere vrijwilligers


Ik ben Gijs en ik werk als vrijwilliger bij de speeltuin en ben sinds een jaar hier actief. Ik woon zelf in de Geuzenwijk en mijn kinderen komen spelen bij de speeltuin. Ik ben vooral voor het groen onderhoud in de speeltuin.

Mijn naam is Magda. Ik werk nu ongeveer 15 jaar in de speeltuin als vrijwilliger. Vroeger kwam ik al met mijn eigen kinderen in de speeltuin en nu spelen mijn klein- en achterkleinkinderen er. In de speeltuin ben ik vooral gastvrouw en probeer ik samen met het team de speeltuin schoon te houden. Dit doe ik met heel veel plezier.