Bestuur en medewerkers


Bestuur


Het bestuur van Speeltuin de Watergeus bestaat uit Michiel, Judith en Andries. Het bestuur zorgt ervoor dat de speeltuin goed loopt. Ze zorgen voor het contact met de gemeente, voor de interne communicatie, voor de werknemers, de vrijwilligers, de stagiaires en de financiën. Het bestuur is blij dat de speeltuin sinds de verzelfstandiging goed wordt bezocht.

Sta je open voor een uitdaging en wil je het bestuursteam versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer weten?
Mail dan naar: bestuur@speeltuindewatergeus.nl


Medewerkers

Mijn naam is Hassan, 33 jaar, en ik ben werkzaam op Speeltuin de Watergeus als sociaal makelaar. Dit werk doe ik sinds januari 2018, ik ben betrokken geweest bij de verzelfstandiging van de speeltuin. Ik ben werkzaam geweest bij Mekaar en Dock en sinds juli 2019 ben ik in dienst bij de Stichting de Watergeus. Het werk wat ik doe bevalt me goed, ik doe het met veel plezier. Dit is terug te zien aan de bezoekers van de speeltuin.
Hallo, ik ben Naktal, 18 jaar. Ik werk in de speeltuin sinds de zomer van 2019. De speeltuin de watergeus was al bekend voor mij, omdat ik hier altijd kwam spelen als kind en nu werk ik hier zelf. Het is super leuk om hier te mogen werken, om zo een veilige en leuke sfeer mee te maken in de speeltuin en voor de kinderen. Naast het werk in de speeltuin sport ik veel en zit ik nog op school, ik zit in het eerste jaar van de HBO opleiding Social Work. Vandaar ook de interesse om met jongeren te werken en ze te helpen.
Mijn naam is Patricia, ik ben 44 jaar. Sinds ik werk bij de speeltuin, wil ik niet meer weg. Op deze speeltuin vond ik diversiteit, vriendelijkheid en veel charisma en kinderen die mij thuis hebben laten voelen vanaf het eerst moment. Mijn collega’s zijn super, we steunen elkaar waar het nodig is. We ondernemen samen met de kinderen diverse activiteiten. Elke dag is lachen en genieten met de kids. Ook de ouders vinden het geweldig om bij ons te komen.
Mijn naam is Mohammed. Ik ben begonnen bij Speeltuin de Watergeus in de zomervakantie van 2019. Ik begon daar als vrijwilliger en ben doorgegroeid tot medewerker van de speeltuin. Ik kwam zelf als klein kind vaak in de speeltuin, ik ken de buurt en de kinderen die er komen, daarom vind ik het leuk om hier te werken. Naast werken volg ik nog een opleiding op school, om verdere doorstroom mogelijkheden te ontwikkelen.
Ik ben Barbara, 24 jaar, en ik werk sinds augustus 2019 in de speeltuin. Het werk doe ik met onwijs veel plezier. Samen met de kinderen creatief bezig zijn, spelletjes spelen en buiten rondrennen is helemaal voor mij weggelegd. Ik vind de speeltuin een goede plek waar de kinderen en buurtbewoners zichzelf kunnen zijn en met anderen in contact kunnen komen. Naast werken in de speeltuin studeer ik psychologie, ik vind het leuk om naast de theoretische studie via de speeltuin in contact te komen met mensen en kinderen.
Hoi! Mijn naam is Josine en sinds mei 2020 werk ik in de speeltuin. De coronamaatregelen waren op dat moment nog volop van kracht, waardoor het enigszins een gekke start was. Gelukkig versoepelen de regels langzaamaan en kan er mag er steeds meer! Naast de speeltuin werk ik in de Communicatie en Vormgeving en ben ik werkzaam bij een hockeyvereniging waar ik coördinerende taken op me neem en training geef aan de jeugd. Ik vind het ontzettend leuk om steeds meer kinderen (en hun ouders) te leren kennen die regelmatig de speeltuin bezoeken. Hopelijk volgen er meer!